JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Naposledy přidané položky ×
V košíku nejsou žádné položky.
Doporučuje se: Archívní vína lze podávat bez pokrmů, k tichému obdivu jejich vůní a skladby a k meditování s přáteli. Mladší vína se při stolování předkládají k pečeným masům, jemným úpravám zvěřiny i jiných tmavých mas, pernaté zvěři, nadívané drůbeži a doporučují se rovněž k pokrmům z hub a k mnoha druhům sýrů. Jsou skvělá také k delšímu posezení s malým zákuskem.
Popis : Odrůda s malým hroznem připomínajícím šišky borovice a s menším množstvím barviv poskytuje vína s cihlově červenou barvou, sametovou chutí a vůní. Stářím nabývá na jakosti. Doporučujeme podávat k tmavému masu a polévkám.
Napište recenzi produktu